Hiše Predoslje

Novogradnje

Predoslje pri Kranju, na naravni sončni polici nad strugo reke Kokre, ob gozdu, na robu mirnega naselja, prodamo novo zgrajene enote dvojčkov, površine 140 m2 na parcelah od 375 do 581 m2 in stanovanjsko hišo površine 190 m2 na parceli 969 m2. Skeletna gradnja (lesena konstrukcija iz vzdolžno lepljenega lesa) nudi varno, udobno in prijetno bivanje, sistem nizko-energijske hiše pa poskrbi, da bodo stroški povezani z bivanjem v njej prijazni tudi vaši denarnici. Sestava zunanjih sten in strehe je izdelana po sistemu difuzijske odprtosti, kar omogoča izmenjavo zračne pare v prostoru  z zračno paro v okolici, kar pomeni, da hiša »diha«. Medetažna plošča je izdelana iz masivne, križno lepljene lesene plošče, proizvajalca KLH, debeline 18 cm, ki daje izreden občutek trdnosti. Okna so proizvajalca M Sora, tip Natura-PASIV, U= 0,6 W/m2K, vhodna vrata so proizvajalca DOORS,  tip Prestige Modern, z Integra čitalcem prstnih odtisev. Objekti bodo zgrajeni iz ekološko neoporečnih materialov, katerih proizvodnja ne obremenjuje okolja.
 
Odlična lokacija vam omogoča hiter dostop do mesta Kranj in bližnjega odcepa na AC. V neposredni bližini objektov je osnovna šola, trgovina, pekarna, mesnica,…
 
Izvedba  objekta je po sistemu »ključ v roke«, lahko pa se izvede samo do 3. podaljšane gradbene faze. Po dogovoru obstaja možnost dodatnih opcij kot so toplotna črpalka, kaminski dimnik, sončni kolektorji, prezračevalni sistem, centralni sesalec, inteligentna instalacija ipd.
 
Za več informacij in ogled nas pokličite na 04 279 13 00 ali 041 629 736.
 

                                          

                                      

 
   

Enota A

      

Enota B


        
 

Enota C

       

 

Posebnost hiš


Posebnost hiš

- energetsko varčna hiša
- zelena mirna narava
- lesena skeletna gradnja
- hiša ki »diha«
- lesena pasivna okna
- naravni materiali: lesna vlakna, celulozna izolacija, les,….


Za vse informacije smo vam na voljo kadarkoli na gsm. 041 667 857 (Ivan)